Πρόσκληση προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Έδεσσας

Printer-friendly version

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημαρχείο Έδεσσας τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 για συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

  1. Εξέταση της ένστασης της  εταιρείας «ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ» κατά του κύρους της επαναδημοπράτησης του έργου «Ανάπλαση πλατείας Γρανικού, οδού 18ης Οκτωβρίου και των μεταξύ τους συνδετήριων οδών».
  2. Εξέταση της ένστασης της  εταιρείας «Ι. ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» κατά του κύρους του κύρους του διαγωνισμού και της αριθμ. 200/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την επαναδημοπράτηση  του έργου «Ανάπλαση πλατείας Γρανικού, οδού 18ης Οκτωβρίου και των μεταξύ τους συνδετήριων οδών».
  3. Συζήτηση επί της προσφυγής ενώπιον του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, της εταιρείας "ΛΥΣΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. - ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." κατά της αριθ. 200/2013 Απόφασης της Ο.Ε. του Δήμου Έδεσσας που αφορά την επαναδημοπράτηση του έργου «Ανάπλαση πλατείας Γρανικού, οδού 18ης Οκτωβρίου και των μεταξύ τους συνδετήριων οδών»
  4. Έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας για την επιλογή αναδόχου του έργου «Ανάπλαση πλατείας Γρανικού, οδού 18ης Οκτωβρίου και των μεταξύ τους συνδετήριων οδών» και απόφαση επί των ενστάσεων που υποβλήθηκαν.
  5. Έγκριση Πρακτικού 2ου Σταδίου διαγωνισμού (Αναβαθμολόγηση εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ Ο.Ε. σύμφωνα με την αριθ.144/2013 απόφαση Ο.Ε.) για την επιλογή αναδόχου του έργου «Προμήθεια τεμαχιστή ογκωδών απορριμμάτων».
  6. Έγκριση Πρακτικού για «Προμήθεια εξοπλισμού Ειδικού Σχολείου, του ΕΕΕΕΚ και των τμημάτων ένταξης των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας».
  7. Επικύρωση πρακτικών δημοπρασίας για την ενοικίαση εννέα (9) αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Άρνισσας.
  8. Έγκριση αποτελέσματος Ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του προσώπων για το χρονικό διάστημα από 1-8-2013 έως 31-7-2014.
  9. Ανάκληση της αριθμ. 33α/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά ανάθεση υπόθεσης σε δικηγόρο και εκ νέου ανάθεση σε άλλο δικηγόρο.
  10.  Απόκρουση δικογράφων για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου.


Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 Δημήτριος Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας