ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Printer-friendly version
xamogela.jpg

Ο πολύ δραστήριος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος Οδοντιατρικός Σύλλογος Έδεσσας, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Φωτεινά Χαμόγελα» και το Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχουν οδοντιατρική περίθαλψη σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, σε απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Έδεσσας.
Η δράση που πραγματοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρίας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, της Ιεράς μας Μητροπόλεως και του Δήμου Έδεσσας, έχει στοιχεία καινοτομίας και κοινωνικής ευαισθησίας.
Όταν πρωτοσυζήτησα το περιεχόμενο της δράσης με το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο και την Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου της πόλης μας, κ. Κατερίνα Φυσικούδη, εντυπωσιάστηκα από την ευαισθησία και τη διάθεση προσφοράς των οδοντιάτρων μας. Θεωρώ ότι ο Οδοντιατρικός Σύλλογος της Έδεσσας αποτελεί παράδειγμα συλλογικού φορέα με διάθεση για προσφορά και για το λόγο αυτό ευχαριστώ όλους τους εθελοντές της δράσης και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς αυτό το παράδειγμα.
Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας