Κοπή βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου πλατάνης

Printer-friendly version
kopi_platanis.jpg

 

Η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης, ήταν για άλλη μια χρονιά η μεγάλη γιορτή του χωριού, που συγκέντρωσε όλο τον κόσμο στην αίθουσα του.

Μέσα σε μια παραδοσιακή ατμόσφαιρα, οι νέοι αλλά και οι ηλικιωμένοι της Πλατάνης αντάλλαξαν ευχές και τραγούδησαν μαζί για τον καινούριο χρόνο, τονίζοντας προς όλους, ότι αυτό που χρειάζεται είναι η αισιοδοξία, που μπορεί να μας οδηγήσει μπροστά.

 

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης Αντώνης Μπουρδάνης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά, με όσα λιγότερα προβλήματα γίνεται, τονίζοντας ότι ο σύλλογος υπάρχει με στόχο να είναι χρήσιμος για την τοπική κοινωνία.

Επανέλαβε επίσης, ότι ο σύλλογος κινείται με σεβασμό προς την παράδοση και με μια δυναμική που μπορεί να δώσει προοπτική στο μέλλον.

Σε αυτούς που βρήκαν τα δύο νομίσματα, ο Σύλλογος και η Τοπική Κοινότητα πρόσφεραν δώρα, ενώ ο Πρόεδρος κλείνοντας ευχαρίστησε τους πάντες για την διοργάνωση της εκδήλωσης και για την συνεχή στήριξη που παρέχουν στις δράσεις του.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Η Γραμματέας του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

 

 

 

 

Αντώνης Μπουρδάνης

Αντιγόνη Πασλαμούσκα