Γεύμα αγάπης στην Τρίτη ηλικία και παραδοσιακή βραδιά στα χορευτικά τμήματα του συλλόγου πλατάνής

Printer-friendly version
geuma_agapes_2013_2.jpg
geuma_agapes_2013_3.jpg

 

Για άλλη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Πλατάνης, διοργάνωσε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, το καθιερωμένο γεύμα αγάπης που είναι αφιερωμένο στην τρίτη ηλικία του χωριού, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε και το βράδυ στα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Μπουρδάνης, στον σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:

‘’ Το γεύμα αγάπης είναι μια συμβολική πράξη τιμής στην τρίτη ηλικία, που προσφέρει πάντα υλική και πνευματική τροφή στον κόσμο, μα πάνω από όλα απέραντη αγάπη.’’

 

Στο γεύμα παρόντες ήταν ο Βουλευτής της Ν.Δ Ιορδάνης Τζαμτζής, η ανεξάρτητη Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη και η πρόεδρος του Ευ ζήν Μαρούλα Κατσάρα.

 

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης: (Μάρκου Αικατερίνη, Μπουρδάνη Κυριακή Μάτη Ασπασία, Σαμάνδη Χρυσή, Πουρδάνη Ευαγγελία, Πασλαμούσκα Μαρία, Μπουρδάνη Γεώργιο, Πασλαμούσκα Δημήτριο, Δημόπουλο Δήμο, Γιάντση Αντωνία και Καρτσώλη Γεώργιο).

 

Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την προσφορά κρέατος την βιομηχανία αλλαντικών Ζλάτη, για τα οπωροκηπευτικά των Μάνδη Παναγιώτη και Σαμάνδη Χρήστο και για την προσφορά τσίπουρου και κρασιού Στουγιαννίδη Ιωάννη, Καλιώση Χρήστο και Λαζάρου Δημήτριο.

 

Ο Πρόεδρος του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Η Γραμματέας του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

 

 

 

 

Αντώνης Μπουρδάνης

Αντιγόνη Πασλαμούσκα