Δημιουργία χώρου στάθμευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας

Τους τελευταίους μήνες και μετά την έναρξη κατασκευής της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη χώρου στάθμευσης των οχημάτων των ασθενών, επισκεπτών και του προσωπικού του Νοσοκομείου.
Printer-friendly version
Νοσοκομείο Έδεσσας

Οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να σταθμεύουν τα οχήματά τους στο συγκεκριμένο σημείο του οδικού άξονα Έδεσσας – Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κίνδυνοι τόσο για τους πεζούς όσο και για τους οδηγούς που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο.

Η δημιουργία πεζοδρομίου από το Δήμο Έδεσσας στο συγκεκριμένο σημείο του οδικού άξονα, βελτίωσε την κατάσταση αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα, καθώς η επικινδυνότητα, λόγω της στάθμευσης επί του οδικού άξονα, συνεχίζει να υφίσταται.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Δημήτρη Φαρμούζη και του νέου Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, κ. Μιχάλη Γαβρίδη, να διαμορφωθεί χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα πίσω από το κεντρικό κτήριο. Ο Δήμος Έδεσσας, αν και δεν είναι στη δικαιοδοσία του η δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου στάθμευσης οχημάτων προχωράει στη συγκεκριμένη ενέργεια λόγω της επικινδυνότητας που υπάρχει σχετικά με τη διέλευση πεζών και οχημάτων στο δρόμο έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.

Πηγή: Γραφείο Τύπου