Δελτίο Τύπου για βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Printer-friendly version
vlavi dehae.JPG

Το πρωί του Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου, ημέρα της αποκορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Έδεσσας, κατά την οποία η πόλη είχε χιλιάδες επισκέπτες και αυξημένες ανάγκες για νερό, αντιμετωπίσαμε ένα τεράστιο πρόβλημα στους κεντρικούς αγωγούς του δικτύου ύδρευσης. Στο ύψος των εργατικών κατοικιών, λόγω αφανούς διαρροής από το δευτερεύον δίκτυο δημιουργήθηκε καθίζηση του εδάφους με αποτέλεσμα να σπάσει ο κεντρικός αγωγός για την ύδρευση του μεγαλύτερου τμήματος της πόλης.

Η βλάβη ήταν μεγάλη και λόγω ιδιαιτεροτήτων του δικτύου υπήρχε δυσκολία στον εντοπισμό της, με αποτέλεσμα να διακοπεί επανειλημμένα η υδροδότηση σε ένα μεγάλο μέρος της πόλης. Τελικά, τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Έδεσσας από νωρίς το πρωί κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη βλάβη το μεσημέρι επαναφέροντας την ομαλότητα στο δίκτυο ύδρευσης.

Τις ευχαριστίες τους προς το προσωπικό της ΔΕΥΑ, που δούλεψε για πολλές ώρες το Σάββατο καταβάλλοντας έντονη προσπάθεια για την κατά το δυνατό γρηγορότερη αποκατάσταση του προβλήματος και μάλιστα με μεγάλη προθυμία και διάθεση για εξυπηρέτηση των πολιτών, εξέφρασαν η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας, κα Κατερίνα Ζδρου και ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου.