Έναρξη Χριστουγεννιάτικης Παραμυθοχώρας

Printer-friendly version
afisa_xristo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Εχθές, Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012, ξεκίνησε η λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης Παραμυθοχώρας στην Έδεσσα.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 5:00 μ.μ. με τις Μαζορέτες της Έδεσσας του Academy Fitness Club της Αλεξίας Μαυροπούλου και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε στις 5:30 μ.μ. με σύνολο μαθητών του Ωδείου Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ), ενώ στις 6:00 μ.μ. το Εδεσσαϊκό Θέατρο παρουσίασε την παράσταση «Ο Τρί το τριγωνάκι», ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έναρξη των εκδηλώσεων.

Το τριήμερο που ακολουθεί θα υπάρχουν εργαστήρια χειροτεχνίας και δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, που θα πραγματοποιούνται πρωί και απόγευμα από το Εδεσσαϊκό Θέατρο, το οποίο έχει συμβάλει τα μέγιστα στη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Παραμυθοχώρας στην Έδεσσα.

Επίσης απόψε Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς».

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό υπάρχουν περίπτερα συνδημοτών μας, που πουλούν διάφορα προϊόντα, όπως επίσης και λούνα παρκ. Ακόμη, υπάρχει σπίτι του Αη Βασίλη, όπου με τη συμβολή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου ο Αη Βασίλης θα περιμένει τα παιδιά να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με τοπικό κρασί που θα διατίθεται από το stand του Εδεσσαϊκού Θεάτρου για να εξασφαλιστεί μέρος των εξόδων των εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν 30 ημέρες.