Έναρξη σχολικής χρονιάς – Μήνυμα Δημάρχου

Printer-friendly version
agiasmoi_1.jpg
agiasmoi_2.jpg
agiasmoi_3.jpg

Ξεκίνησε η σχολική χρονιά με τους καθιερωμένους αγιασμούς σε όλα τα σχολεία του Δήμου Έδεσσας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολικά μας κτήρια, έτσι ώστε να μπορούμε να παράσχουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Χατζόγλου και κ. Αλέξανδρος Πασχάλης, μαζί με τις ευχές τους για καλή σχολική χρονιά προς την εκπαιδευτική κοινότητα, τόνισαν το μέγεθος και την ποιότητα των παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν φέτος και ανέφεραν ότι τα σχολεία του Δήμου μας δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, ενώ βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης το φετινό πρόγραμμα συντηρήσεων και αποκαταστάσεων φθορών.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας παραβρέθηκε σε αγιασμούς των σχολικών  μονάδων και ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στο μήνυμά του προς τη σχολική κοινότητα τόνισε τα εξής:

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινάει! Ο καθένας και η καθεμιά από σας έχει θέσει καινούριους στόχους και εύχομαι καλή δουλειά για να τους πετύχετε, διότι όλοι αυτοί οι προσωπικοί στόχοι συνθέτουν τον μεγάλο στόχο, αυτόν της εκπαίδευσης και της βελτίωσης της νέας γενιάς, των παιδιών μας.

Από την πλευρά μας κάναμε μία σημαντική προσπάθεια, με όλα τα διαθέσιμα μέσα που είχαμε, να συντηρήσουμε τα σχολικά μας κτήρια και να αποκαταστήσουμε τις φθορές που υπήρχαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου – αιρετούς και εργαζομένους - για αυτή την προσπάθεια.

Βέβαια, η μεγάλη προσπάθεια θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, από τους μαθητές και τα υπόλοιπα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Εσείς θα δώσετε τον καθημερινό αγώνα για να βελτιώσουμε την Παιδεία του τόπου μας και να δώσουμε εφόδια στα παιδιά μας για το μέλλον.

Εύχομαι λοιπόν ολόψυχα σε όλους σας οι στόχοι που βάλατε να είναι υψηλοί και να τους πετύχετε με τη μόνη γνωστή συνταγή που υπάρχει μέχρι σήμερα, την σκληρή και οργανωμένη δουλειά. Από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα στο πλάι σας για να αντιμετωπίζουμε από κοινού τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια και αυτής της σχολικής χρονιάς.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!