Παιδικές χαρές Άρνισσας

Printer-friendly version
arnissa_1.jpg

Τοποθετούνται τα όργανα των δύο (2) παιδικών χαρών που δημιουργούμε στην Άρνισσα, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου ανακατασκευής των παιδικών χαρών του Δήμου Έδεσσας. Όλες οι παιδικές μας χαρές ανακατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας

Το έργο ανακατασκευής των παιδικών χαρών προχωράει κανονικά και ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο που αφορά στην εγκατάσταση των παιχνιδιών. Ακολουθούν η εγκατάσταση γεωυφάσματος και η επίστρωση των δαπέδων με κατάλληλο υλικό, καθώς και οι περιφράξεις όπου απαιτείται. Για τους λόγους αυτούς, όπως και για το αυτονόητο ότι πρέπει να στεγνώσουν τα τσιμέντα με τα οποία τοποθετήθηκαν τα παιχνίδια, παρακαλούμε τους γονείς και τα παιδιά να μην χρησιμοποιούν τις παιδικές χαρές μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, ανέφερε σχετικά: «Πιστοί σε όσα έχουμε δεσμευτεί υλοποιούμε με μεγάλη ταχύτητα το έργο της ανακατασκευής των παιδικών μας χαρών. Με το έργο αυτό θα πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει να λάβουμε εγκρίσεις καταλληλότητας για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Έδεσσας και φυσικά να παρέχουμε ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά μας.

Ένα ακόμη έργο που συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών όλου του Δήμου Έδεσσας».