Ολοκλήρωση εμβολιασμού στο Γηροκομείο Έδεσσας

Printer-friendly version
emvoliasmos_girokomeio_1.jpg
emvoliasmos_girokomeio_2.jpg
emvoliasmos_girokomeio_3.jpg
emvoliasmos_girokomeio_4.jpg

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη δόση του εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού και των φιλοξενούμενων στο Γηροκομείο Έδεσσας! Όπως και στην πρώτη δόση έτσι και τώρα ο Αντιδήμαρχος, ιατρός κ. Κώστας Λαμπρόπουλος επέλεξε να εμβολιαστεί στο Γηροκομείο.

Στη διαδικασία εμβολιασμού παρέστησαν η Διοικητική Υπεύθυνη κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα και η κ. Έφη Ταμβίσκου, ως μέλος του Δ.Σ. αλλά και με την ιατρική της ιδιότητα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για πιθανές αλλεργίες.

Στο τέλος της διαδικασίας εμβολιασμού ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τον Covid-19 κ. Κώστας Λαμπρόπουλος δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού και των φιλοξενούμενων στο Γηροκομείο μας. Ο εμβολιασμός είναι μία απλή διαδικασία, αλλά συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα για να απαλλαγούμε επιτέλους από την πανδημία και να επανακτήσουμε την καθημερινότητα όπως την γνωρίζαμε πριν το ξέσπασμα του Covid-19!».

Η Διοικητική υπεύθυνη του Γηροκομείου κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η έγκαιρη λήψη μέτρων προστασίας και η αυστηρή τήρησή τους είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα στο Γηροκομείο, ενώ η περιοχή μας δοκιμάστηκε από τον κορωνοϊό!

Με την ολοκλήρωση του εμβολιασμού από την μία μεριά προστατεύονται αποτελεσματικά οι ωφελούμενοι και από την άλλη δημιουργούνται συνθήκες για νέες εισαγωγές, διότι υπάρχουν υποψήφιοι που περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εισαγωγή τους στο Γηροκομείο, αφού πρώτα εμβολιαστούν και οι ίδιοι».