Μέτρα του ΕΥ ΖΗΝ για τον κορωνοϊό

Printer-friendly version

Μετά και την εξαγγελία νέων προληπτικών μέτρων από το Υπουργείο Υγείας που αφορούν στην αναστολή λειτουργίας κοινωνικών δομών όπου συναθροίζονται ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού (ΚΑΠΗ & Παιδικοί Σταθμοί), το νομικό πρόσωπο «ΕΥ ΖΗΝ» επιθυμεί να καθησυχάσει τους ωφελούμενους των υπηρεσιών του και να τους βεβαιώσει πως τα μέτρα που υλοποιήθηκαν από τον φορέα  αφορούσαν  προληπτικούς και μόνο σκοπούς.  

Στο πλαίσιο αυτό η καθαριότητα των δομών αποτέλεσε πρωταρχικό στόχο. Πέρα από τα καθημερινά μέτρα που λαμβάνονταν ούτως ή άλλως και είχαν βέβαια  εντατικοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, το προσωπικό του «ΕΥ ΖΗΝ»  μετά και τις εξαγγελίες για απαγόρευση λειτουργίας των ΚΑΠΗ και Παιδικών Σταθμών, προχώρησε σε συνολική απολύμανση των χώρων και υλικών(παιχνίδια, εξοπλισμό κλπ).

Ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας επιθυμώ να δηλώσω πως θα παρθεί κάθε πρόσφορο μέσο για την προστασία των ωφελουμένων των υπηρεσιών μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του φορέα που με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς φρόντισαν για την υλοποίηση των παραπάνω μέτρων. Εύχομαι και πιστεύω πως η δοκιμασία που ζούμε θα φέρει στην κοινωνία μας περισσότερη αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά.

Ο Πρόεδρος

του «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας

 

Δημήτριος Γιώγας