Μέτρα προστασίας από την κακοκαιρία

Printer-friendly version
apohionismos.jpg

Αν αναμονή της κακοκαιρίας «Μήδεια» ο Δήμος Έδεσσας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες. Υπάρχει επάρκεια σε αλάτι, το οποίο είναι αποθηκευμένο και έτοιμο προς χρήση σε τρία σημεία (μηχανοστάσιο Άρνισσας, Άγρας, αποθήκες Δήμου Έδεσσας στα παλιά σφαγεία), ενώ ο στόλος των οχημάτων αποχιονισμού είναι πανέτοιμος, όπως επίσης και τα συνεργεία άμεσης επέμβασης για σημειακές παρεμβάσεις.

Το πολιτικό προσωπικό (Δήμαρχος, αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την Πολιτική Προστασία και Πρόεδροι Κοινοτήτων), καθώς και οι υπάλληλοι που σχετίζονται με την πολιτική προστασία, είναι έτοιμοι και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία προκειμένου να αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Επιπλέον, ο Δήμος Έδεσσας βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Οι πολίτες παρακαλούνται να διευκολύνουν το έργο των εκχιονιστικών μηχανημάτων και να αποφεύγουν την στάθμευση σε κεντρικούς δρόμους, ενώ καλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης όσο και κατά τις μέρες που θα ακολουθήσουν και θα επικρατεί ολικός παγετός.

Η απόφαση για τη λειτουργία των σχολείων θα ληφθεί το απόγευμα της Κυριακής, 14 Φεβρουαρίου 2021.

Οι πολίτες που θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα από την κακοκαιρία μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2381350719 ή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Σαμλίδη στα τηλ. 6974005422 / 6988204747.