Έδεσσα Δικτυωμένη Πόλη: Άσκηση σε παιδιά και νέους: οφέλη - κίνδυνοι - όρια - κατευθυντήριες οδηγίες

Printer-friendly version

Έδεσσα Δικτυωμένη Πόλη

Μένουμε ασφαλείς!

Νους υγιής εν σώματι υγιεί!

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 6 το απόγευμα, συνεχίζονται οι διαδικτυακές συναντήσεις του Δήμου Έδεσσας με ένα ακόμη ενδιαφέρον θέμα.

Ο  Τρύφων Τότλης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα αναπτύξει το θέμα «Άσκηση σε παιδιά και νέους: οφέλη - κίνδυνοι - όρια - κατευθυντήριες οδηγίες».

Απευθύνεται:  σε εφήβους, νέους, γονείς, αθλητές, γυμναστές, προπονητές, μέλη διοίκησης ομάδων.

Η εισήγηση θα παρουσιαστεί μέσα από την πλατφόρμα Webex Meet με σύνδεσμο (link) που θα σταλεί στα email όσων δηλώσουν συμμετοχή.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Σύντομο βιογραφικό: Ο Τότλης Τρύφων είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στο Ιατρικό Επιτελείο των Chicago Bulls (Πανεπ/κο Νοσ/μειο Rush στο Σικάγο των Η.Π.Α.) και διετέλεσε μέλος του Ιατρικού Επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (SuperLeague 2016 - 2019). Είναι Μέλος της Παγκόσμιας Αθλητιατρικής Συνομοσπονδίας (FIMS) και Μέλος Δ.Σ. της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος. Είναι συχνά προσκεκλημένος ομιλητής και έχει συγγράψει περισσότερα από 90 επιστημονικά άρθρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κατάγεται από την Φλαμουριά, Έδεσσας, Ν. Πέλλας και ήταν ο ίδιος αθλητής μπάσκετ σε ομάδες της Έδεσσας και της Θεσ/νικης.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

https://forms.gle/JVG394h8wRVFu6fa6