Η Αυτοδιοίκηση Μπροστά!

Printer-friendly version
an_ypoyrg_esoterikon.jpg
an_yp_esot_kai_pr_kede.jpg
proedros_kede.jpg
yp_psif_diakyvernisis.jpg

Συμμετείχα στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Μενεμένης – Αμπελοκήπων, κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ομοψυχίας και συναίνεσης. Πρόκειται για έναν αυτοδιοκητικό με μεγάλη εμπειρία και γνώση του θεσμού, που τον υπηρετεί με πάθος εδώ και δεκαετίες! Η αυτοδιοικητική οικογένεια είναι περήφανη που ο Λάζαρος, με τον οποίο είμαστε συνοδοιπόροι εδώ και πολλά χρόνια, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και από τη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Παρών βέβαια ήταν και ο απελθών Πρόεδρος και νυν Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η συμμετοχή του οποίου έδωσε έναν πανηγυρικό κλίμα στην ήδη εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η επιλογή του ¨δικού μας¨ Δημήτρη Παπαστεργίου για την απαιτητική θέση του Υπουργού Ψηφιακής Μεταρρύθμισης είναι ιδιαίτερα τιμητική, όχι μόνο για τον φίλο Δημήτρη, αλλά για όλη την Αυτοδιοικητική οικογένεια. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζεται ο συνεχής αγώνας του κάθε αυτοδιοικητικού για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και για ανάπτυξη και προκοπή της κάθε τοπικής κοινωνίας. Επιπρόσθετα, είναι δεδομένο ότι στο πρόσωπό του θα έχουμε πάντα έναν φίλο και συμπαραστάτη στις προσπάθειές μας.

Με το νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ είχαμε τη χαρά και την τιμή να επισκεφθούμε το νέο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, όπου πραγματοποιήσαμε την πρώτη συνεργασία με τις νέες ιδιότητες του Λάζαρου και του Θοδωρή, κατά την οποία τέθηκε η agenda των ζητημάτων που θα αντιμετωπιστούν κατά την επόμενη περίοδο και ειδικά τα οικονομικά των ΟΤΑ.

Είμαι σίγουρος ότι ξημερώνει μία νέα μέρα για την αυτοδιοίκηση και το Δήμο Έδεσσας, με αυτούς τους ιδιαίτερα σημαντικούς ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν το θεσμό με αγάπη και αφοσίωση, διότι έτσι νοιώθουν απέναντι στον κάθε συμπολίτη μας.