Διαφημιστική καμπάνια για τον Covid-19

Printer-friendly version

Δημοσιεύεται Δελτίο Τύπου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

 

Αγαπητοί συνεργάτες,


Σας πληροφορούμε πως στα πλαίσια της Πανελλήνιας Εκστρατεία Ενημέρωσης του ΕΔΔΥΠΠΥ με θέμα: «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια», στοχεύουμε στην ενίσχυση της προσπάθειας για μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού. Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ένα τηλεοπτικό και ένα ραδιοφωνικό spot με κοινωνικό μήνυμα το οποίο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Το συγκεκριμένο βίντεο αλλά και το ηχητικό μήνυμα, τα οποία έχουν λάβει τις υπ' αριθμ. 155/23.07.2021 και 165/28.07.2021 εγκρίσεις από το ΕΣΡ αντίστοιχα, για μετάδοση σε μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, παρέχουν χρήσιμη ενημέρωση για τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού.

Με μεγάλη μας χαρά, θέτουμε υπόψη σας το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό μέσω των ακόλουθων συνδέσμων, παροτρύνοντάς σας για τη δυναμικότερη μετάδοση του μηνύματος, μέσω της προβολής του στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου σας αλλά και στον Τοπικό Τύπο.

Για να δείτε και να προωθήσετε το τηλεοπτικό μήνυμα παρακαλούμε πατήστε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=PtrmXU0VKzQ 

Ενώ το ραδιοφωνικό μήνυμα μπορείτε να το ακούσετε και να το προωθήσετε μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://eddyppy.gr/wp-content/uploads/2021/07/Radio-Spot.wav

Με εκτίμηση,

Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας