«Ολοκληρώθηκαν 2 Ομάδες Γονέων στην Αριδαία»

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ «ΟΡΑΜΑ» Φιλίππου 38, 58200 Έδεσσα Τηλ.: 23810 51174 Fax: 23810 51189 E-mail: kp-orama@otenet.gr Ιστοσελίδα: www.kporama.gr
Printer-friendly version
14.11.2012-_6.2.2013_omada_goneon_demotikou_aridaias.jpg
omada_goneon_nepion_aridaia.jpg

Την Τέταρτη  7 Φεβρουαρίου 2013 ολοκληρώθηκαν οι δυο ομάδες γονέων, μια δημοτικού και μια γονέων νηπίων που διοργανώθηκαν από το Κέντρο Πρόληψης «ΌΡΑΜΑ» σε συνεργασία με το Εσπερινό Λύκειο Αριδαίας και το 1ο και 4ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας.

Τα σεμινάρια ήταν βιωματικά και τα παρακολούθησαν συνολικά 27 μητέρες οι οποίες στην αξιολόγηση του σεμιναρίου είπαν: «Σταμάτησα να φωνάζω και συμπεριφέρομαι στο παιδί μου σα να είναι ενήλικας», «Μετά από κάθε συνάντηση εφάρμοζα στο σπίτι όσα συζητούσαμε και τα αποτελέσματα είτε άμεσα είτε μεταγενέστερα ήταν ορατά», «Έμαθα να ακούω το παιδί μου και να μην βάζω εύκολα ταμπέλες. Κάτω από τα λόγια ψάχνω να βρω το συναίσθημα για να επικοινωνήσουμε»

Ύστερα από αίτημα των γονέων που συμμετείχαν στις ομάδες θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 ομιλία με θέμα : «Παιδί και Ύπνος» σε αίθουσα του Εσπερινού Λυκείου Αριδαίας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετέχουν.

 

Το ΚΠ ΟΡΑΜΑ θέλει να ευχαριστήσει τον διευθυντή του Εσπερινού Λυκείου Αριδαίας  κ. Όρλη Στέλιο και τις προϊσταμένες του 1ου και 4ου Νηπιαγωγείο Αριδαίας Κούλα Πολατίδου και Μπότου Ελένη, όπως επίσης και τις νηπιαγωγούς για την παραχώρηση του χώρου και την βοήθεια τους.