ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Υποβλήθηκε από katluk στις Τρί., 07/02/2012 - 11:27
Printer-friendly version

Επιστημονικό Συνέδριο διοργανώνεται στην Έδεσσα από την Εταιρία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας και το Δήμο Έδεσσας, με τίτλο «Αρτηριακή Υπέρταση. Σχέση με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, Αντιμετώπιση στην κλινική πράξη».
Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο «Ξενία», ενώ την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης των πολιτών αναφορικά με τους παράγοντες κινδύνου της αθηροσκλήρωσης (αυξημένη χοληστερίνη, αυξημένο σάκχαρο, αυξημένη αρτηριακή πίεση, κάπνισμα, παχυσαρκία κλπ), καθώς και τις επιπλοκές της στο καρδιαγγειακό σύστημα.
Η επιστημονική διοργάνωση της Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος είναι ένα ακόμη παράδειγμα της δυνατότητας της Έδεσσας να φιλοξενήσει σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις και συνέδρια, αλλά και να υπάρξει διάχυση αυτής της γνώσης στους πολίτες του Δήμου Έδεσσας.
Καλούνται οι πολίτες να παρακολουθήσουν την ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνεται το πρωί της Κυριακής, 12 Φεβρουαρίου, στις 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

( categories: )