4ο Φεστιβάλ Νέων Δήμου Έδεσσας ΄΄Εκφράσου Ελεύθερα΄΄

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
Printer-friendly version
festival3.jpg
festival2.jpg
festival1.jpg

Με ιδιαίτερη επιτυχία, για άλλη μια χρονιά το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας, πρωτοστάτησε στην διοργάνωση τον καθιερωμένων πλέον εκδηλώσεων που απευθύνονται στη νεολαία της περιοχής αλλά και στην τοπική κοινωνία που με την παρουσία της δείχνει ότι τις στηρίζει.

Φέτος στο τριήμερο του Φεστιβάλ Νεολαίας, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις, που σαν στόχο είχαν να αναδείξουν την δημιουργικότητα της νεολαίας σε διάφορους τομείς καθημερινής δραστηριότητας, τον πολιτισμό μέσα από την δράση των πολιτιστικών μας Συλλόγων αλλά και την διασκέδαση ως μια άλλη πρόταση, απέναντι στην γενικότερη κρίση που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία.

Όλοι οι συντελεστές πιστεύουν ότι ακόμη και τα πενιχρά μέσα (οικονομικές δυνατότητες) δεν είναι σε θέση να σταθούν εμπόδιο, μπροστά στην καλή διάθεση για την επιτυχία ενός Φεστιβάλ, που είναι θεσμός πλέον για την πόλη της Έδεσσας.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας, μετά την κορύφωση των ετήσιων δραστηριοτήτων του, που κλείνουν τον κύκλο τους με την διοργάνωση του Φεστιβάλ, προχωρά στον προγραμματισμό των δράσεων της νέας χρονιάς, υποσχόμενο ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στους νέους και την τοπική κοινωνία.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΤΟ.ΣΥ.Ν ευχαριστούν τους παρακάτω , που συντέλεσαν για την επιτυχία του Φεστιβάλ Νέων στην Έδεσσα:

 Για την υποστήριξη τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτριο Γιάννου, , τον Πρόεδρο Α.Σ Εδεσσαϊκός Μιχάλη Τσέπτεπλη, τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ Γιώργο Ρουμελιώτη και την υπεύθυνη εκδηλώσεων Μαρία Γραντσάρη.

 

Για την συμμετοχή τους τον Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας ΄΄ Άγιος Θεόδωρος Γαβράς΄΄, τον  Φιλοπρόοδο Σύλλογο Έδεσσας Μ. Αλέξανδρος,  τους Φίλους Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού, το Academy Fitness Club, τον  Α.Σ  taekwondo Έδεσσας και τον Σύλλογο Φιλόζωων Έδεσσας.

 

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Φεστιβάλ, Γιόφτση Νίκο, Γκιούσμη Σωκράτη, Γκόγκο Δημήτρη, Θωμά  Βαγγέλης, Κορώνα Δημήτρη, Καραγιάννη Θεοδώρα, Κούκο Διονύση, Μανωλάκη Νίκο, Μίντση Σάκη, Παρίση Μάριο, Προϊο Γιάννη, Σουλιώτη Δήμητρα, Σφέτκο Γιώργο, Τζιάκο Θωμά, και Τσαβέα Κώστα.

Τον Δημήτρη Παπά και την Ακαδημία καφέ-μπάρ για την βοήθεια της.

 

Τους χορηγούς επικοινωνίας, εφημερίδα Εδεσσαϊκή, το Aridaianews, το ράδιο τοξότη και το Sunsine radio καθώς και τους Opel Dion Motors, Βόρας,  ACS Courier, Phaethon, καζίνο Flamingo, Mam, Δροσιά, Pamil, Novaplan, Πόζαρλης, Αιγαί, Αφοί Αναγνωστόπουλοι, Θωμά, Νούσιας, 4 εποχές Varosi, Γερμανός, Tasty, Λαός και κολωνάκι, ClubBar, Moda, Iatridis, Σκούλης Ιωάννης κομμωτήριο, Ναυρινιάδης, Quality, Τζούλης Σωτήρης κομμωτήριο, Τρύφων Photografy, Coolmodels.

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν

Δήμου Έδεσσας

 

 

Αντώνιος Μπουρδάνης