Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ ( E.O.Ρ.) σας προσκαλεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 στην Κεντρική Πλατεία Αριστοτέλους στην παρουσίαση του Νέου Ολυμπιακού Αθλήματος του RUGBY

Printer-friendly version
afisa2.jpg
rugby.jpg

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ ( E.O.Ρ.) σας προσκαλεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 και Ώρα : 18.30 – 20.30 στην Κεντρική Πλατεία Αριστοτέλους στην παρουσίαση του Νέου Ολυμπιακού Αθλήματος του RUGBY.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι Εθνικές Ομάδες Ανδρών & Γυναικών Ελλάδας Ράγκμπυ, Σύλλογοι Ράγκμπυ από ολόκληρη την Ελλάδα και θα πραγματοποιηθούν Αγώνες Ράγκμπυ 7s σε μια προσπάθεια να γίνει ευρέως γνωστό το άθλημα και να κοινοποιηθεί η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπυ στην Θεσσαλονίκη τον Μάη του 2014.

Η εμπειρία και το θέαμα που θα παρακολουθήσουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης είναι μοναδικό και σίγουρα θα παραμείνει ανεξίτηλο κομμάτι στις καρδιές τους. Θέλουμε την στήριξη των Ελλήνων Φιλάθλων για την Εθνική μας Ομάδα και ευχόμαστε να αποτελέσετε σημαντικό κομμάτι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια παρουσίασης του Νέου Ολυμπιακού Αθλήματος.

 

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

ΑρχείοΜέγεθος
eor_-_deltio_tupou_ekdeloses_25-10-2013.pdf78.86 KB
eor_-_deltio_tupou_-_paneuropaiko_protathlema_2014.pdf151.91 KB