Ευχαριστημένοι οι σύνεδροι από την Έδεσσα

Ευχαριστήρια επιστολή του Εδεσσαίου Καθηγητή Α.Π.Θ. και Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου
Printer-friendly version
Δημαρχείο Έδεσσας

Ένας από τους βασικούς στόχους της δημοτικής αρχής για την τουριστική ανάπτυξη της Έδεσσας, είναι η ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού. Πρόκειται για ένα είδος τουρισμού που προσελκύει επισκέπτες με υψηλό μορφωτικό και οικονομικό επίπεδο, οι οποίοι απαιτούν υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες και μπορούν να δαπανήσουν αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους. Επιπρόσθετα, εφόσον μένουν ευχαριστημένοι από τον προορισμό, αποτελούν τους καλύτερους διαφημιστές στον κοινωνικό τους κύκλο και οι ίδιοι μπορούν να πραγματοποιήσουν επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.


Για τους λόγους αυτούς είναι μεγάλη επιτυχία για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή που μετά τη διοργάνωση ενός επιστημονικού συνεδρίου, όπως το 11ο Επιστημονικό Συμπόσιο, οι σύνεδροι έμειναν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία, περιηγήθηκαν σε αξιοθέατα της περιοχής, γνώρισαν ανθρώπους και γενικότερα ήρθαν σε επαφή με τον τόπο.


Η ευχαριστήρια επιστολή του Εδεσσαίου Καθηγητή Α.Π.Θ. και Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου, κ. Θωμά Γερασιμίδη, προς το Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Γιάννου για τη φιλοξενία και τις εκδηλώσεις προς τιμήν των συνέδρων αποτελεί απτή απόδειξη ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στην Έδεσσα, που θα βοηθήσει στην πολύπλευρη ανάπτυξη της πόλης και της περιοχής. Σε δύσκολες οικονομικά εποχές οφείλουμε να εξαντλούμε τις δυνατότητες που έχουμε για να δημιουργήσουμε μία νέα εικόνα για την Έδεσσα, ως τουριστικού προορισμού και να δημιουργήσουμε συνθήκες για την ανάπτυξη του τουρισμού. Στην προσπάθεια αυτή καλούμε όλους τους συνδημότες και τους επαγγελματίες της περιοχής να συνδράμουν με τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες.Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας