Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Δημάρχου Έδεσσας

Printer-friendly version

Συνδημότισσες και συνδημότες,

σε λίγες ημέρες προστίθεται άλλος ένας χρόνος στη ζωή μας και όλοι μας συνηθίζουμε να κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να ολοκληρώνουμε τους σχεδιασμούς γι’ αυτή που έρχεται.

Δεν θέλω να σταθώ στις απώλειες που έχουμε υποστεί στα χρόνια των μνημονίων και την οικονομική δυσπραγία. Είναι γνωστά σε όλους, όπως είναι γνωστό ότι οι δυσκολίες δεν θα μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι. Αντιθέτως, μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο αποτελεσματικούς.

Πιστεύω ότι έχουμε αποδείξει πως με λίγα μπορούμε να κάνουμε πολλά, αρκεί να έχουμε ομαδικό πνεύμα και κοινούς στόχους. Για το λόγο αυτό θέλω να σταθώ στην προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα που κάνουμε όλοι μας για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε δύσκολους καιρούς.

Αυτή την προσπάθεια την συνεχίζουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα. Δίπλα στον κόσμο, απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας, με σωστή οικονομική διαχείριση και σχεδιασμό για το μέλλον, που βασίζεται σε ρεαλιστικούς στόχους.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους με τους οποίους δίνουμε μαζί τον καθημερινό μας αγώνα με τα προβλήματα του Δήμου Έδεσσας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, που παράγει πολιτικό πολιτισμό όχι μόνο στα θέματα που συμφωνούμε, αλλά και σε αυτά που διαφωνούμε.

Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες, που μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Χρόνια Πολλά σε όλους, καλή δύναμη με αγάπη και υγεία!

 

 

 

 

Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας