Όχληση από την υλοποίηση του έργου των ποταμοβραχιώνων

Υποβλήθηκε από katluk στις Παρ., 01/06/2012 - 10:41
Printer-friendly version

Όχληση έχει δημιουργηθεί στους κατοίκους της Έδεσσας από την υλοποίηση του έργου των ποταμοβραχιώνων, όπως είναι φυσικό λόγω της έκτασης, του μεγέθους αλλά και της φύσης του έργου.

Οι φθορές στα οδοστρώματα, η παρουσία των βαρέων οχημάτων, οι τρύπες στους δρόμους και η αναστάτωση στην κυκλοφορία ταλαιπωρούν τους περιοίκους. Εκτός των έργων ανάπλασης είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι πραγματοποιούνται εκτεταμένες παρεμβάσεις και αντικαταστάσεις στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης των περιοχών στις οποίες υλοποιείται το έργο και οι εργασίες αποκατάστασης θα είναι συνολικές.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι η υλοποίηση του έργου προχωράει κανονικά και οι φθορές  σε δρόμους και πεζοδρόμια θα αποκατασταθούν πλήρως, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Για τους λόγους αυτούς ζητούμε την ανοχή και την υπομονή των κατοίκων, αφού το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την όψη και τη λειτουργία της πόλης, ενώ η όχληση από τις κατασκευαστικές δραστηριότητες είναι προσωρινή.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας