Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Υποβλήθηκε από admin στις Τετ., 19/12/2012 - 10:37
Printer-friendly version
amea_0.jpg
paradose_imatismou_se_orama_-_-aspida_17-12-12.jpg

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Έδεσσας, πραγματοποίησαν την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΄΄Ορίζοντας΄΄.

 

Τα μέλη των συλλόγων αντάλλαξαν ευχές για της γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα μέλη του ΄΄Ορίζοντα΄΄, προσφέροντας αρτοσκευάσματα (που παρασκεύασε το μέλος μας Μάρκου Αικατερίνη), το φωτογραφικό λεύκωμα για τα 105 χρόνια του χωριού της Πλατάνης, καθώς το ημερολόγιο και κάρτες ευχών για το 2013.

 

Λίγο αργότερα επισκέφθηκαν τις τοπικές αρχές για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών και αμέσως μετά, πήγαν στο Κέντρο Πρόληψης ΄Όραμα΄΄, όπου τα μέλη των δυο συλλόγων πρόσφεραν στους εκπροσώπους της εθελοντικής ομάδας ΄΄Ασπίδα΄΄, τον ιματισμό και τα υποδήματα που συγκέντρωσαν, τα οποία στην συνέχεια θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

 

Τα Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης και ΤΟ.ΣΥ.Νέων ευχαριστούμε για την συνεργασία τον ιερέα του Ι.Ν Αγίας Παρασκευής Πλατάνης Βυρώζη Ευάγγελο, τους εκπροσώπους και υπεύθυνο του ΄΄Όραμα΄΄ Σιάντση Λάζαρο, τους εκπροσώπους της εθελοντικής ομάδας ΄΄Ασπίδα΄΄, τους υπεύθυνους και την πρόεδρο του ‘’Ορίζοντα’’ Κικίδου Γεωργία, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνης Μπουρδάνη Γιώργο, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δίου Τάσο και τους υπεύθυνους για την συγκέντρωση ιματισμού Μπουρδάνη Αντώνη, Πασλαμούσκα Αντιγόνη, Σαμάνδη Χρυσή, Μάτη Ασπασία, Πουρδάνη Ευαγγελία, Τσατσαλίδου Βικτώρια, Γιάντση Αντωνία και Καρτσώλη Γεώργιο.

 

Με την ευκαιρία της συγκεκριμένης δράσης ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Νέων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης Αντώνης Μπουρδάνης, δήλωσε τα εξής:

 

΄΄ Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτή. Να μπορείς να προσφέρεις και στον διπλανό, με πολύ αγάπη, ειδικά τώρα που οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους βοήθησαν, δίνοντας κάτι ακόμη και από τον ίδιο τους τον εαυτό, για τον άπορο που έχει ανάγκη. Εμείς συνεχίζουμε και σας περιμένουμε όλους στην Πλατάνη, για να γιορτάσουμε μαζί και γιατί αξίζει να προσφέρουμε ένα χαμόγελο στα πικραμένα χείλη των ανθρώπων. Χρόνια Πολλά!!!΄΄.

 

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μας:

 

  • Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη μουσική παράσταση ΄΄Ελπιδοφόρα Χριστούγεννα’’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου. Μετά το πέρας της γιορτής θα ακολουθήσει το έθιμο της φωτιάς στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου.

 

  • Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 12 μ.μ. Γεύμα αγάπης για την Τρίτη ηλικία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας.

 

  • Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ. Κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.

 

Ο Πρόεδρος του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Η Γραμματέας του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

 

 

 

 

Αντώνης Μπουρδάνης

Χρυσή Σαμάνδη

 

( categories: )