Παραδοσιακό πανηγύρι στην Πλατάνη Έδεσσας

Υποβλήθηκε από admin στις Παρ., 27/07/2012 - 08:13
Printer-friendly version
platani_panigyri1.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά το παραδοσιακό πανηγύρι πλατάνης, προς τιμή της Αγίας Παρασκευής.

 

Είναι μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για τον τόπο , στην διάρκεια της οποίας οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων  του χωριού, που εκτός των εδεσμάτων περιλάμβανε  την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσημερίου ΄΄Αριστοτέλης΄΄.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης που διοργάνωσε την εκδήλωση, με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, συνεχίζει αδιάκοπτα την προσέγγιση του στα παραδοσιακά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής, θέλοντας να προσφέρει, μέσα από αυτές τις δράσεις, έναν άλλο τρόπο στην ενεργοποίηση του πληθυσμού που με την συμμετοχή του αποδεικνύεται ο καταλύτης στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν  στην διοργάνωση της εκδήλωσης και δεσμεύεται για περαιτέρω δράσεις σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Ο Πρόεδρος του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Η Γραμματέας του

Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

 

 

 

 

Αντώνης Μπουρδάνης

Χρυσή Σαμάνδη

 

 

( categories: )