Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% θα πληρώνουν οι μαθητές όλων το σχολικών βαθμίδων των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Έδεσσας

Υποβλήθηκε από katluk στις Τρί., 13/03/2012 - 08:00
Printer-friendly version

Mετά από καταγγελίες γονέων για την πληρωμή ολόκληρου εισιτηρίου κατά τις απογευματινές ώρες των μαθητών από και προς Έδεσσα, ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας Αντώνης Μπουρδάνης, καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Πλατάνης και Φλαμουριάς Γιώργος Μπουρδάνης και Δημήτρης Τότλης αντίστοιχα, συναντήθηκαν την Τρίτη (6 Μαρτίου 2012) στο γραφείου του προέδρου του ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας Γρηγόρη Γουστέρη για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος στις απογευματινές μετακινήσεις των μαθητών.

 

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Πλατάνης και Φλαμουριάς ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας που έλυσε άμεσα το πρόβλημα με αποτέλεσμα οι μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου μας παρόλο που δεν έχουν πάρει το πάσο τους, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών, να πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο κατά 50%.

 


Ο Πρόεδρος

ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας

Η Γραμματέας

ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας

 

 

 

 

Αντώνης Μπουρδάνης

Ειρήνη Θωμαϊδου


 

 

 

( categories: )