Ευχές Δημάρχου Έδεσσας για τη νέα σχολική χρονιά

Υποβλήθηκε από press dhmou edessas στις Δευ., 12/09/2022 - 12:08
Printer-friendly version
agiasmos_1.jpg
agiasmos_2.jpg
agiasmos_3.jpg

Τα κουδούνια των σχολείων μας χτύπησαν για τον φετινό αγιασμό! Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά με τα σχολεία μας να γεμίζουν με παιδικά χαμόγελα.

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει χωρίς μάσκες και με περισσότερες ελπίδες ότι θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία. Φυσικά, χρειάζεται επαγρύπνηση και προσοχή, προκειμένου τα λαμπερά μάτια των παιδιών να συνεχίζουν να στολίζουν τους χώρους των σχολείων μας και να μην εγκλωβιστούν για άλλη μια χρονιά στις οθόνες των υπολογιστών της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Με αυτά τα λίγα λόγια εύχομαι στους εκπαιδευτικούς, που τους εμπιστευόμαστε ό,τι αγνότερο, πολύτιμο και ωραίο έχει η κοινωνία μας, τα παιδιά μας, να μεταλαμπαδεύσουν με αγάπη τις γνώσεις τους και τις αξίες της κοινωνίας μας.

Στους γονείς εύχομαι καλή δύναμη και τα παιδιά να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους.

Πάνω απ’ όλα όμως εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, μία εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά. Μέσα από την σκληρή και οργανωμένη δουλειά τους, εύχομαι να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Όλοι μαζί, μέσα από τη συνεργασία και με αγάπη για την εκπαίδευση των παιδιών μας, ας προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό για να δημιουργήσουμε τους αυριανούς πολίτες με γνώσεις και ολοκληρωμένη προσωπικότητα, για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο!

Καλή σχολική χρονιά!

 

 

Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας