Έναρξη της τουριστικής περιόδου με «Ανοιχτούς Μύλους»

Printer-friendly version
kentriki_afisa.jpg

Ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗΚΕΔΕ) υποδέχονται την έναρξη της τουριστικής περιόδου με «Ανοιχτούς Μύλους». Το Σάββατο, 15 Μαΐου 2021, από τις 10:00 έως και τις 16:00, όλοι οι επισκέψιμοι χώροι της Έδεσσας θα είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι στο κοινό δωρεάν.

Με τον τρόπο αυτό γιορτάζουμε την έναρξη της τουριστικής περιόδου και την επανεκκίνηση της λειτουργίας των επισκέψιμων χώρων μας, μετά την πολύμηνη καραντίνα. Στόχος είναι να μπορέσουν οι Εδεσσαίοι να γνωρίσουν την δουλειά που έχει γίνει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και με αυτό τον τρόπο να αποτελέσουν τους καλύτερους διαφημιστές για τους επισκέψιμους χώρους μας, αλλά και οι επισκέπτες να γιορτάσουν μαζί μας την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Το Ερπερτάριο – Ενυδρείο, ο Μύλος της Γεύσης, ο Μύλος των 5 Αισθήσεων, η Έκθεση Ορυκτών, το Λαογραφικό Μουσείο και η Στοά Καλλιτεχνών ανοίγουν τις πόρτες τους και σας περιμένουν σε ένα γοητευτικό ταξίδι στην παράδοση, την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό! Ελάτε να γνωριστούμε…