"15πενθήμερο Πρόγραμμα Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού 2013"

Υποβλήθηκε από admin στις Παρ., 01/03/2013 - 15:00
Printer-friendly version
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 
Σάββατο 2 Μαρτίου Party οργανωτικής επιτροπής καρναβαλιού
Club ΦΟΕ, ώρα 10.30 μ.μ

Πέμπτη 7 Μαρτίου (Τσικνοπέμπτη)
Συναυλία από τους SCHOOL OF ROCK
πεζόδρομο-μικροί καταρράκτες, ώρα 18.00

Σάββατο 9 Μαρτίου Party Νεολαίας
Μουσική εκδήλωση με λατινοαμερικάνικους ήχους από τους AROMA CARIBE και χορευτικά από το γυμναστήριο BODY ART FITNESS AND DANCE STUDIO. Ακολουθουν στα decks οι D.J ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΣΚΟΣ και ΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ.
Πλατεία Τημενιδών, ώρα 21.00

Κυριακή 10 Μαρτίου Παιδικό Party με την Ομάδα ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ στο
κλειστό Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, ώρα 16.00

Τρίτη 12 Μαρτίου Συναυλία με τους ΚΟΖΑ MOSTRA, το συγκρότημα που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο στη Σουηδία με το τραγούδι “The Alcohol Is Free”. πλατεία Ελευθερίας, ώρα 22.00……..

Πέμπτη 14 Μαρτίου
Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρκούδες-Μέτσκες» με συνοδεία χάλκινων παραδοσιακών οργάνων , απόγευμα στο κέντρο της πόλης. Συναυλία στο πεζόδρομο-Ηφαιστίωνος με τους CAMPIN 54 μιξ ακουσμάτων από rock-pop-τζαζ ήχους, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο στιλ των Cabin ώρα 22.00……

Παρασκευή 15 Μαρτίου
Ξεσηκωμό στο κέντρο της πόλης με τους τυμπανιστές των Καρναβαλιών.
Από το Ρίο στην Έδεσσα με το συγκρότημα BATALA, και τις ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ACADEMY FITNESS CLUB , ώρα 20.00

Σάββατο 16 Μαρτίου
Η Μεγάλη Παρέλαση Αρμάτων & Καρναβαλιστών& με τους τυμπανιστές BATALA και PARANAUE τις ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ACADEMY FITNESS CLUB και το χορευτικό σχήμα του BODY ART FITNESS AND DANCE STUDIO μαζί με τα 24 άρματα και χιλιάδων καρναβαλιστών. Αφετηρία Πλατεία Αιγών – Δημαρχείο μετά της 18.00.

Κυριακή 17 Μαρτίου
Τελετή λήξης εκδηλώσεων με τους PRIMA VISTA BALKAN QUINTET ήχους παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων στο Πάρκο 25ης Μαρτίου ώρα 18.30. Ακολουθεί το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου με πυροτεχνήματα και συναυλία στη Πλατεία Ελευθερίας με τους EKMEK BAND συγκρότημα με ελληνικές και ξένες διασκευές δοσμένες μέσα από το δικό τους ιδιαίτερο ethnic-Latin πρίσμα, ώρα 22.00……

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου
Η Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού με τη βοήθεια της Τουριστικής Α.Ε ανάβει φωτιά στο καζάνι και ετοιμάζει τη φασολάδα για το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, στη Πλατεία 25ης Μαρτίου."
( categories: )