Χρηματοδότηση Αεροδρομίου Παναγίτσας

Υποβλήθηκε από press dhmou edessas στις Παρ., 02/11/2018 - 12:17
Printer-friendly version
anemodromio_panagitsas.jpg

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται οι εντάξεις έργων στο Δήμο Έδεσσας...

Την 1η Νοεμβρίου 2018 εκδόθηκε η απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την ένταξη του έργου "Βελτίωση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων αεροδρομίου αερολέσχης Έδεσσας", που αφορά στην ασφαλτόστρωση του αεροδιαδρόμου του Αεροδρομίου της Παναγίτσας, με συνολικό προϋπολογισμό 840.370 €.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε τα εξής σχετικά με το θέμα:

"Πρόκειται για ένα έργο που δημιουργεί σημαντική αναπτυξιακή προοπτική για όλη την περιοχή, καθώς με αυτή την παρέμβαση το Αεροδρόμιο Παναγίτσας θα αναβαθμιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, συμβάλλοντας στην γενικότερη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας!

Θέλω να τονίσω ότι με την Αερολέσχη Έδεσσας έχουμε άριστη συνεργασία και εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε να εντάξουμε αυτό το σημαντικό έργο σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.  Τα καταφέραμε!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Βουλευτές του Νομού Πέλλας που συνέδραμαν την προσπάθεια και ιδιαίτερα την Θοδώρα Τζάκρη, με την οποία είχαμε στενή συνεργασία και συνέβαλε στην θετική έκβαση του αιτήματος χρηματοδότησης στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών".

( categories: )