Συντηρήσεις σχολικών μονάδων

Υποβλήθηκε από press dhmou edessas στις Παρ., 23/08/2019 - 11:41
Printer-friendly version
8o.jpg

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μας μονάδων, με στόχο να είναι όλα έτοιμα πριν να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και να υποδεχτούμε τα παιδιά μας για τη νέα σχολική χρονιά παρέχοντάς τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και βάψιμο όλου του σχολείου, ενώ κατασκευάστηκε καινούριο στέγαστρο στη δυτική πλευρά του κτηρίου.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο έχει βαφεί με τρόπο που να αναδεικνύεται η αρχιτεκτονική του σχολείου, ενώ πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης βλαβών στη στέγη και τις υδρορροές. Πριν λίγους μήνες στην αυλή του σχολείου είχε στρωθεί άσφαλτος και τοποθετήθηκε μπασκέτα.

Η είσοδος του 5ου Δημοτικού Σχολείου συντηρήθηκε και βάφτηκε, ενώ επιδιορθώθηκε το στέγαστρο στην αυλή του σχολείου.

Για το 6ο Δημοτικό Σχολείο απαιτήθηκαν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης της στέγης και των υδρορροών, διότι υπήρξαν βανδαλισμοί.

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο είναι το πρώτο σχολείο της Έδεσσας που διαθέτει ολοκληρωμένη πυροσβεστική μελέτη, ενώ αντικαταστάθηκε η στέγη του στεγάστρου του αύλειου χώρου του σχολείου.

Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Έδεσσας.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιάννης Χατζόγλου δήλωσε σχετικά:

«Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιούμε εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολεία μας. Οι παρεμβάσεις μας γίνονται με βάση συγκεκριμένο προγραμματισμό, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων με βάση τους διαθέσιμους πόρους.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση καταφέραμε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας με διάφορους τρόπους και να βελτιώσουμε τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας».

( categories: )