Συναυλία με έργα Εδεσσαίων ποιητών

Printer-friendly version
1.jpg

Μία μοναδική συναυλία χάρισε στο κοινό της Έδεσσας το Εαρινό Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας!

Ο Διευθυντής του Δημοτικού μας Ωδείου, Μιλτιάδης Κασσάρας, μελοποίησε έργα των Εδεσσαίων ποιητών Τ. Γκόντη, Θ. Καναβούρα, Μαρινέρο, Θ. Σαρηγκιόλη και Κ. Σταλίδη, τα οποία παρουσίασε στο κοινό της Έδεσσας, με τη βοήθεια της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Έδεσσας και μία πλειάδα ερμηνευτών και μουσικών.

Τα τραγούδια ερμήνευσαν οι Κώστας Πρατσινάκης, Παναγιώτης Αβραμίδης, Χριστίνα Ρωσσικοπούλου, Ευνίκη Τσέμπογλου, Χριστόδουλος Φανιόπουλος, ενώ την ορχήστρα αποτελούσαν οι μουσικοί Απόστολος Κουτσιμανής, Δημήτρης Ευαγγελίδης, Γιώργος Μπόνος, Παναγιώτα Καραμούζη, Θάνος Κράλλης και στο πιάνο και τη διεύθυνση ο Μιλτιάδης Κασσάρας.

Οι μελωδίες του Μιλτιάδη Κασσάρα και τα λόγια των Εδεσσαίων ποιητών γέμισαν την αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και μάγεψαν το κοινό, που καταχειροκρότησε τους συντελεστές.

Το Εαρινό Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας, διανύει τη δεύτερη χρονιά της ύπαρξής του και μας έχει χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές. Η επόμενη εκδήλωση, με τίτλο «Beau soir» θα πραγματοποιηθεί στο Παρθεναγωγείο, το Σάββατο, 12 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο.