Η Πέλλα της αλληλεγγύης

Υποβλήθηκε από press dhmou edessas στις Παρ., 19/03/2021 - 15:16
Printer-friendly version
allileggyi_tyrnavos_1.jpg
allileggyi_tyrnavos_2.jpg
allileggyi_tyrnavos_3.jpg
allileggyi_tyrnavos_4.jpg

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου μαζί με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας κ. Νίκο Αγγελίδη και τους συνεργάτες τους παρέδωσαν στον Δήμαρχο Τυρνάβου, κ. Ιωάννη Κόκουρα, τα υλικά που συγκεντρώθηκαν σε όλη την Πέλλα ως έκφραση αλληλεγγύης στους σεισμοπαθείς συμπατριώτες μας.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία όλων των Δήμων της Πέλλας και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ήταν στοχευμένη στα παιδιά και περιλάμβανε κυρίως εξοπλισμό για τους μαθητές του Δήμου Τυρνάβου.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Ιωάννης Κόκουρας, ευχαρίστησε θερμά όλη την Πέλλα για την υλική και ηθική συμπαράσταση και τόνισε ότι τέτοιες εκφράσεις δίνουν δύναμη στους σεισμοπαθείς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τυρνάβου για την υποδοχή και τόνισε ότι πρόκειται για βοήθεια όλου του Νομού Πέλλας, που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία των τεσσάρων Δήμων του Νομού και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχαρίστησε και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννη Τσεπκεντζή για την παρουσία του, επισημαίνοντας ότι στην αλληλεγγύη και τις κοινές προσπάθειες αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε πολιτικές διαφορές, αλλά αντιμετωπίζουμε από κοινού τα προβλήματα. Τέλος, τις θερμότερες ευχαριστίες του εξέφρασε σε όλους όσους συμμετείχαν στη δράση και βοήθησαν στο να συγκεντρωθεί η βοήθεια.

 

( categories: )