Η Εθνική Ελλάδας Νέων Χάντμπολ στην Έδεσσα

Printer-friendly version
1.jpg

Το Δημαρχείο Έδεσσας επισκέφθηκαν τα μέλη της Εθνικής Ελλάδας Χάντμπολ Νέων (Κ20), όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Γιάννου.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στην πόλη της Έδεσσας για την προετοιμασία της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 29 Ιουλίου, στα Σκόπια.

Ο κ. Γιάννου και οι προπονητές της Εθνικής μας κ. Θόδωρος Τογανίδης και Γιώργος Χαλκίδης, αναφέρθηκαν μεταξύ των άλλων και στην πορεία του Αερωπού, ο οποίος τιμά την πόλη μας στη χειροσφαίριση και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Λευκορωσία.

Οι προπονητές της Εθνικής ευχαρίστησαν τον Δήμο Έδεσσας και Αερωπό, που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Θωμά Ρόμπη, για τη φιλοξενία, τονίζοντας τα φιλόξενα αισθήματα των κατοίκων, καθώς όπως είπαν νοιώθουν ότι όλη η πόλη τους φιλοξενεί.

Η Έδεσσα μπορεί να αποτελέσει κέντρο προπόνησης και προετοιμασίας των Εθνικών μας Ομάδων, ειδικά όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου Αθλητικού Κέντρου στο Πασά Τσαΐρ, που έχει ήδη δρομολογηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας χάρισαν στον κ. Γιάννου μία φανέλα της Εθνικής με τα ονόματά τους!