Επίσκεψη Περιφερειάρχη στην Έδεσσα

Printer-friendly version
gipedo.jpg
neo_gipedo.jpg
pl_25is_martioy.jpg
ypodohi.jpg

Την Έδεσσα επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Πρώτη στάση της επίσκεψής του Περιφερειάρχη ήταν το γήπεδο της Έδεσσας όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέμβαση ενοποίησης του εμπορικού με το τουριστικό – ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, προϋπολογισμού 2.504.860€, με τεράστια σημασία για την ανάπτυξη της Έδεσσας, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα το Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας. Ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις που προβλέπονται τόσο στον χώρο του γηπέδου, όπως και στο πάρκο και την οδό 25ης Μαρτίου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο έργο κατασκευής του νέου γηπέδου, που ήδη έχει πάρει μορφή, όπου ο Περιφερειάρχης διαπίστωσε την συνέχεια των ενεργειών και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του σχεδιασμού του Δήμου Έδεσσας.

Η επίσκεψη του περιφερειάρχη στην Έδεσσα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, κ. Ιωήλ.