Δωρεάν test Covid και προτροπή για σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας

Υποβλήθηκε από press dhmou edessas στις Πέμ., 19/08/2021 - 13:22
Printer-friendly version

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα επισκεφθούν την Έδεσσα, την Δευτέρα, 23 Αυγούστου και την Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στην πλατεία Μικρών Καταρρακτών, προκειμένου να πραγματοποιηθούν test Covid-19 σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Τα test είναι προαιρετικά και για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, τόσο από την θέση του υπευθύνου του Δήμου Έδεσσας για την πανδημία όσο και με την ιατρική του ιδιότητα, τόνισε τα εξής:

«Επειδή το επιδημιολογικό φορτίο αυξάνεται και στην περιοχή του Δήμου Έδεσσας εφίσταται η προσοχή σε όλες και όλους να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας. Η χαλάρωση σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων είναι επικίνδυνη για τον καθένα προσωπικά και για το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.  

Από την πλευρά μας προτρέπουμε όλες και όλους να εμβολιαστούν, όμως πρέπει να τονιστεί ότι οφείλουμε να προσέχουμε και να τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα προστασίας όλοι μας, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι! Κανείς δεν είναι άτρωτος και όλοι μας οφείλουμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας. Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε τη μετάδοση της νόσου και για τον λόγο αυτό απευθύνω έκκληση στους συμπολίτες μας αφενός για να εμβολιαστούν και αφετέρου για να τηρούν τα μέτρα προστασίας!»