Δημοπρασίες για τις παιδικές χαρές και τα κοινόχρηστα ποδήλατα

Υποβλήθηκε από press dhmou edessas στις Τετ., 27/02/2019 - 14:11
Printer-friendly version
paidikes_hares.jpg

Με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Έδεσσας εγκρίθηκαν οι όροι για τις δημοπρασίες του εκσυγχρονισμού των παιδικών χαρών και της προμήθειας του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων.

Με το έργο του εκσυγχρονισμού των παιδικών χαρών βελτιώνονται δεκατρείς (13) παιδικές χαρές που δεν είχαν αναβαθμιστεί με τις προηγούμενες παρεμβάσεις και με τον τρόπο αυτό το σύνολο των παιδικών χαρών του δήμου μας θα πληροί όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές και θα διαθέτουμε ποιοτικούς και ασφαλείς χώρους ψυχαγωγίας των παιδιών μας. Το έργο χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο».

Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Έδεσσας χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Έδεσσας και στόχο έχει την βελτίωση των υπηρεσιών στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Με τα κοινόχρηστα ποδήλατα θα δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίζουν καλύτερα την πόλη, ενώ και οι κάτοικοι μπορούν να τα χρησιμοποιούν, ως έναν σύγχρονο και ασφαλή τρόπο μετακίνησης.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Έδεσσας είναι στόχος των δύο αυτών χρηματοδοτούμενων έργων, που δημοπρατούνται και αναμένεται να υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

( categories: )